Як користуватися новою каструлею з нержавійки

Як користуватися новою каструлею з нержавійки

Як користуватися новою каструлею з нержавійки? Нержавіючий посуд вважається одним з найбільш невибагливих у догляді і використанні. Матеріал виготовлення володіє чудовими характеристиками.

Чи необхідна підготовка перед першим використання сталевого посуду? Що робити, якщо нержавіюча поверхня потемніла?

КАСТРУЛЯ З НЕРЖАВІЙКИ – ПІДГОТОВКА ДО ВИКОРИСТАННЯ

Каструля з нержавійки, як і інша кухонне начиння з цього матеріалу не вимагає складної підготовки і особливих процедур. Вона володіє чудовими зносостійкими якостями.

Її можна ставити в холодильник разом з продуктами, вона не окислюється в ході експлуатації і не іржавіє. Тому такі вироби є практично на кожній кухні і знаходять все більшу популярність.

Підготовка нової нержавіючої каструлі до використання:

  • Необхідно вимити її під проточною водою із застосуванням миючих засобів. Для цього відмінно підійде м'яка губка і засоби для миття посуду без абразивних частинок і вмісту хлору;
  • Після цього необхідно витерти посуд насухо.

Ці дії спрямовані на підготовку посуду до подальшої його експлуатації. Великий плюс - це можливість мити нержавіючі каструлі в посудомийній машинці. Кухонне начиння стійке до деформації і пошкоджень.

КАСТРУЛЯ З НЕРЖАВІЙКИ ПОТЕМНІЛА – ЩО РОБИТИ

Каструля з нержавіючої сталі потемніла – як прибрати темні плями і наліт з поверхні улюбленого посуду? Перше, що необхідно робити, це витирати його після миття. Найчастіше після того, як посуд вимитий, його поверхня може мати розводи.

Щоб цього уникнути варто відразу після миття витирати посуд кухонним або паперовим рушником. Крім нальоту, на поверхні можуть утворитися темні плями. Вони з'являються внаслідок використання солі.

ВАЖЛИВО! Солити страви в ході приготування варто після того, як вода закипіла. Інакше це може призвести до потемніння поверхні.

ЯК ПРИБРАТИ ПЛЯМИ З НЕРЖАВІЮЧОЇ КАСТРУЛІ

Як прибрати плями з нержавіючої каструлі, щоб повернути глянцеву поверхню? Є два способи, які допоможуть в цьому:

  • Лимонна кислота і оцет. Замочити посуд в оцті. Почекати хвилин 15-20 вимити. Також можна використовувати ватний диск, на який налити оцтовий розчин і протерти поверхню кухонного начиння. Також замість оцту відмінно підходить сік лимона;
  • Сіль і вода. Налити в каструльку воду, закип'ятити її. Додати три столові ложки солі і залишити на 1,5-2 години. Промити звичайним способом і витерти.

Ці прості варіанти допоможуть повернути глянцеву поверхню сталевого кухонного начиння.

  • Поділитися
Залиште свій відгук
Рейтинг
Відгук
ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ
Кошик

Виберіть кількість і натисніть оформити замовлення

Ціна без знижки всього

Знижка:

Кількість товарів:

Всьго до сплати

Вход в личный кабинет

Укажите номер телефона и пароль

Кошик Доданий до кошика